Noul modul de deblocare IP din contul de client

Ne bucuram sa va anuntam ca am finalizat dezvoltarea modulului de deblocare IP din contul de client. Astfel daca IP-ul dvs a fost blocat de unul din cele 3 firewall-uri folosite de SkaleWeb - CPHulk, CSF Firewall sau Imunify360, acum este simplu sa il deblocati, fara sa mai pierdeti timp pretios apeland la suport. Doar intrati in contul de client ... Continuare »

30th Mar 2020
Atentionare de frauda de tip CEO message

Am primit de la Raiffeisen Bank urmatoarea atentionare de frauda pe care o copiem mai jos pentru a va ajuta sa va protejati in caz de tentative de frauda informatica. Aceste amenintari sunt serioase si pot duce la pierderi importante. Raiffeisen Bank 26 martie,  11:23 Dragi clienti,   In contextul actual s-au intensificat atacurile de ... Continuare »

26th Mar 2020
Telefon suport hosting si domenii 0364 431299

Daca ai nevoie de suport pentru serviciile de hosting sau domenii te rugam sa ne suni la numarul 0364 431299 si echipa noastra tehnica va fi bucuroasa sa te ajute. Acest numar de telefon inlocuieste numarul de centrala suport pe perioada situatiei de urgenta cand echipa noastra lucreaza remote. Stim ca serviciile de hosting trebuie sa ... Continuare »

17th Mar 2020
Programul de afiliere pentru hosting de la Skale Web

Recomandă găzduirea Skale Web și iti oferim un comision recurent între 5% și 10% Oferim un comision recurent de 5% până la 10% pentru fiecare client recomandat prin link-ul dumneavoastră unic. Urmărim vizitatorii recomandați de dumneavoastră prin intermediul unor cookie-uri, astfel încat chiar dacă ei nu cumpără imediat ... Continuare »

5th Mar 2020