Tentativa de fraudare prin email privind reinnoirea domeniilor!

Am identificat o tentativa de fraudare prin email privind reinnoirea domeniilor. Am fost instiintati de clientii nostri ca au primit mailuri de notificare privind expirarea domeniilor in urmatoarele zile (17.09) din partea altor firme de hosting. Va rugam sa nu luati in considerare aceste mailuri deoarece sunt tentative de frauda. In cazul in ... Read More »

16th Sept 2020
Oferta speciala: 20% reducere la comenzile noi de hosting

Profita acum de oferta noastra. Reducere 20% la orice serviciu nou de hosting. Aplica cuponul WELCOME-20 la finalizarea comenzii.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale.

10th Sept 2020
Ce noutati aduce noul Wordpress 5.5?

WordPress 5.5 va veni cu imbunatatiri UI majore la editorul de blocuri, unde se vor observa contururile din jurul barelor si butoanelor cu instrumente, pictograme noi si iluminare focusata pe masura ce va deplasati pe alte blocuri in timp ce si scrieti. Noul bloc director (Block Directory) WordPress 5.5 va “readuce la viata” directorul de ... Read More »

29th Jul 2020
Domenii RO: Modificare Procedură Transfer Drept de Folosință (schimbare deținător)

Noua procedură de Transfer a dreptului de utilizare/folosință va implica în continuare emiterea cheii de autorizare de către actualul deținător și transmiterea acesteia către viitorul deținător, respectiv utilizarea ei pentru completarea formularului online de transfer cu datele viitorului deținător. Prin urmare, Pașii 1 și 2 ai ... Read More »

6th Jul 2020
Am lansat noile pachete Reseller SSD cu Pro LVE

Dragi clienti, Am lansat noile pachete Reseller SSD care ofera optiuni de configurare multiple: Optiunea PRO LVE pentru putere de procesare superioara Power Boost pentru extra memorie si procesor Optiunea extra conturi de cPanel Optiunea extra spatiu de stocare Puteti gasi aici toate optiunile pachetelor Reseller SSD.   Read More »

19th May 2020
Noul modul de deblocare IP din contul de client

Ne bucuram sa va anuntam ca am finalizat dezvoltarea modulului de deblocare IP din contul de client. Astfel daca IP-ul dvs a fost blocat de unul din cele 3 firewall-uri folosite de SkaleWeb - CPHulk, CSF Firewall sau Imunify360, acum este simplu sa il deblocati, fara sa mai pierdeti timp pretios apeland la suport. Doar intrati in contul de client ... Read More »

30th Mar 2020
Atentionare de frauda de tip CEO message

Am primit de la Raiffeisen Bank urmatoarea atentionare de frauda pe care o copiem mai jos pentru a va ajuta sa va protejati in caz de tentative de frauda informatica. Aceste amenintari sunt serioase si pot duce la pierderi importante. Raiffeisen Bank 26 martie,  11:23 Dragi clienti,   In contextul actual s-au intensificat atacurile de ... Read More »

26th Mar 2020
Telefon suport hosting si domenii 0364 431299

Daca ai nevoie de suport pentru serviciile de hosting sau domenii te rugam sa ne suni la numarul 0364 431299 si echipa noastra tehnica va fi bucuroasa sa te ajute. Acest numar de telefon inlocuieste numarul de centrala suport pe perioada situatiei de urgenta cand echipa noastra lucreaza remote. Stim ca serviciile de hosting trebuie sa ... Read More »

17th Mar 2020
Programul de afiliere pentru hosting de la Skale Web

Recomandă găzduirea Skale Web și iti oferim un comision recurent între 5% și 10% Oferim un comision recurent de 5% până la 10% pentru fiecare client recomandat prin link-ul dumneavoastră unic. Urmărim vizitatorii recomandați de dumneavoastră prin intermediul unor cookie-uri, astfel încat chiar dacă ei nu cumpără imediat ... Read More »

5th Mar 2020
Domeniu gratuit .RO, .EU sau .COM pentru fiecare pachet nou de hosting

Primesti la alegere un domeniu gratuit pe primul an pentru fiecare pachet nou de hosting comandat. Foloseste cupoanele de reducere  la finalizarea comenzii: . RO : DOMENIU-RO . COM: DOMENIU-COM . EU: DOMENIU-EU Conditii oferta: Reducerea este valabila pentru un singur domeniu pentru fiecare pachet nou de hosting indiferent de perioada de ... Read More »

24th Feb 2020